Iubesti crema Egyptian Magic?   |   Iti place sa scrii?   |   Ai un blog personal?

Doresti o sursa usoara de venit?

Intra in parteneriat cu Egyptian Magic ROMANIA, si toti castigam!

Fii ambasadorul Egyptian Magic!   |   Poti castiga comisioane semnificative din vanzarile nete* generate!

 

Inregistrarea ca si afiliat de marketing al firmei noastre dureaza mai putin de 3 minute:

Ø  Pasul 1: iti faci un cont de utilizator, sau intri in cont, daca deja ai unul. Ambele actiuni se fac accesand acest link;

Ø  Pasul 2:  Conectat in contul tau, revii pe aceasta pagina si ne trimiti o CERERE DE AFILIERE - butonul de trimitere a aplicatiei se gaseste la finalul paginii de "Termeni si Conditii de Afiliere". Te rugam sa stidiezi aceasta pagina cu atentie;

In ambele situatii, completezi un chestionar scurt. Cererile de afiliere sunt analizate in mod individual. In cel mai scurt timp, vei primi un email de raspuns.

Nu cerem mult, dar nici nu facem concesii in ce priveste calitatea afiliatilor nostri. Mai jos enumeram conditiile esentiale pe care le dorim si - mai important! – pe care nu dorim de la un potential afiliat de marketing:

·        Ai un blog deja existent, al carui profil este compatibil cu crema Egyptian Magic, si care este actualizat periodic.

Poate fi despre orice: viata in general, dragoste, frumusete, moda, machiaj, styling, fitness, viata mondena, vedete nationale /  internationale, mamici, bebelusi, gospodarie, casa, gradina, sport, pescuit… lista e lunga, pe masura posibilitatilor de aplicare a cremei Egyptian Magic J

·        Ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile programului de afiliere;

·        Vrei sa joci cinstit. Necinstea este incompatibila cu un afiliat Egyptian Magic. Nerespectarea acestei clauze duce la pierderea statutului de afiliat Egypian Magic. Repede si irevocabil.

·        Site-urile urmatoare nu sunt eligibile pentru un parteneriat cu Egyptian Magic ROMANIA:

Ø  site-uri in constructie;

Ø  site-uri fara domeniu propriu (de la caz la caz, aici pot fi exceptii, dar celelate conditii trebuie indeplinite) ;

Ø  site-uri anonime, unde detinatorii / administratorii nu sunt vizibili;

Ø  site-urile facute in mod exclusiv pentru reclame, fara continut propriu relevant.

·        Inainte de prima plata, este absolut obligatorie completarea din partea ta (sau a companiei tale) a unui contract de afiliere, respectiv a unei declaratii fiscale. Nu se admit exceptii.

NOTA: Aceste cerinte nu sunt exhaustive. Fiecare cerere de afiliere este considerata un caz particular, iar decizia de afiliere se ia in consecinta.

Incercam sa tinem procesul simplu si transparent. Nici noua nu ne plac lucrurile complicate si stufoase. Tinem cu strictete la respectarea cadrului juridic legal, si in schimbi dorim reciprocitate.

Spor la vanzari!* In mod firesc, comisionul NU se incaseaza la portiunea de TVA a vanzarii generate.