EGYPTIAN MAGIC

O CĂLĂTORIE ÎN TIMP, ÎN ȚINUTUL FARAONILOR

 

 

Crema Egyptian Magic în nisip

 

Folclorul egiptean vorbește de existența unei creme de piele miraculoase, folosită în secret de către marii înțelepți, magicieni și vindecători, pentru a reda pielii o nouă tinerețe și a o menține radiantă, sănătoasă, netedă și luminoasă. Formula secretă a cremei Egyptian Magic s-a născut din această rețetă veche de 2000 de ani, care se spune că ar fi gravată pe o piramidă din Giza, în țara faraonilor.

Încercarea de a reînvia formula acestei creme mitice a dat naștere unui produs care incorporează șase ingrediente ce lucrează într-o sinergie perfectă: ulei de măsline, ceară de albine, miere, polen, lăptișor de matcă și propolis. În anul 1991, crema miraculoasă a fost lansată pe piață, cu un nume care amintește de rădăcinile ascunse în negurile timpului: Crema Universală Egyptian Magic.

Din acel moment, Egyptian Magic a demonstrat o evoluție de stea, a acumulat un palmares impresionant, a adunat armate de fani devotați și a dovedit – ori de câte ori a fost provocată - o capacitate dublă de regenerare a pielii, la jumătatea prețului unei creme sofisticate. Și cursa continuă!

În scurt timp, Egyptian Magic a căpătat statutul de super-cremă, cu o putere fantastică de hidratare și hrănire. A fost ridicată la nivel de legendă, iar vestea despre efectele miraculoase s-a răspândit imediat în rândul starurilor de la Hollywood, a stiliștilor și modelelor de pe podiumurile de prezentare din Statele Unite, Franța, Marea Britanie, Australia, în lumea chirurgilor estetici și a cosmetologilor. În scurt timp, vestea despre Egyptian Magic a făcut înconjorul lumii.

Crema Egyptian Magic este vândută în magazine atent selectate, în cadrul departamentelor de produse naturale și biologice, în farmacii, precum și în cabinete de cosmetică. Dintre membrii comunității medicale, ginecologii, pediatrii, chirurgii plastici, homeopații, chiropractorii din întreaga lume sunt cei care o recomandă adesea, pe baza rezultatelor excelente care le observa în mod repetat pe pacienți.

 

Egyptian Magic a primit din partea revistelor de modă probabil mai multe laude decât orice alt produs comparabil din lumea întreagă.

 

Este una dintre cele mai recomandate creme de piele din lume.

 

Nici o altă cremă nu a primit vreodată atâtea laude spontane!

 

Din Japonia în Australia, în Europa și în Statele Unite, mogulii modei sunt de acord că Egyptian Magic este un produs "must-have" pentru frumusețe și îngrijirea pielii.

 

Are un statut de cult și legiuni de admiratori.

 

 DECLARAȚII ALE CELEBRITĂȚILOR:

Guru-ul modei Rachel Zoe: "Zeii frumuseții ne-au binecuvântat într-adevăr cu aceasta minune, proaspăta ca roua dimineții. Sfatul meu: folosiți-o ca și cremă hidratantă pentru a vă extinde bronzul din vară și pe perioada toamnei".

Modelul Lydia Hearst: "Sunt obsedată de Egyptian Magic..."

Juliette Lewis: "Un produs 'miraculos', cu statut de cult..."

Lauren Conrad: "Acest produs este un făcător de minuni în toată regula..."

Kate Young, stilistă a celebrităților, printre care Rachel Weisz, Hilary Swank și Selma Blair: Alegerea ei în materie de produse pentru păr? "Egyptian Magic!"

Jessica Capshaw: "... este grozavă pentru copii și adulți..."

Andreea Raicu: "Este absolut uluitor cum un produs cu o formulă de o simplitate extraordinară poate răspunde atâtor probleme cosmetice!"

"O", Revista lui Oprah Winfrey: "Este important să ai grijă de fața ta când stai la soare... Eu folosesc o cremă hidratantă de zi, împreuna cu Egyptian Magic..."

Revista Elle: "Crema este îndrăgită de către Madonna, Kate Hudson și makeup artist-ul de la Lancôme, Gucci Westman."

Revista People (Secretele frumuseții lui Kate Hudson): Egyptian Magic este unul dintre "trucurile ei de frumusețe pentru o seară importantă", conform hair stylist-ului lui Hudson.

Revista InStyle: "Arma secretă a Virginiei Madsen este Egyptian Magic, un excelent balsam pentru piele... Este un remediu universal."

Harper’s Bazaar: "Luați aminte: chestia aceasta este fabuloasă. Egyptian Magic, lăudata de modele precum Karolina Kurkova, dă pielii o minunată strălucire..."

Revista Real Simple: "Ce face: aproape totul, mai puțin nu vă calculează impozitele...”

Revista BodyFit (UK): " ... crema cu puteri eroice..."

Revista COSMOPOLITAN România: "... face minuni..."

Revista UNICA România: "Egiptenii știu secretul"

Revista VIVA România: "magie pură"

Vizitați pagina de Referințe pentru ultimele sfaturi ale celebrităților!