Minciuni frumoase, adevăr urât

Fumatul este stimulentul gândirii în timpul muncii, o destindere a nervilor în repaos.

Fumatul este stimulentul gândirii în timpul muncii, o destindere a nervilor în repaos.

Știm reclamele la țigări de la începutul secolului care, folosind actori în roluri de medici, pretindeau că acestea “ajută să te relaxezi” și sunt “bune pentru calmarea nervilor”. Știm și despre băuturile răcoritoare care au fost lansate pe piață, în aceeași perioadă, cu pretenții de “tonice”, “relaxante”și efecte “exuberante, înviorătoare, și care ajută digestia”.

La ora aceasta, știm și că afirmațiile de mai sus sunt minciuni gogonate. Minciuni care au ucis și ucid în continuare. Minciuni care sunt activ și conștient implementate, cu o amploare pe care încă probabil că nu o putem percepe, în mintea noastră și a copiilor noștri.

Totul pentru profit.

Chimicalele din produsele cosmetice: aceeași situație alarmantă, aceeași atitudine de ignorare. Nu sunt studii, nu s-a demonstrat, nu e concludent, nu există. Altfel zis: sunt ieftine și generează profit enorm.

Mulțumim mult persoanei care ne-a întrebat pe pagina de Facebook a companiei: “Ce sunt parabenii?”. Într-adevăr, se vehiculează multe nume și denumiri, dar se dau puține explicații. În timpul acesta, maladiile “moderne” au o evoluție galopantă, capacitatea noastră de reproducere se diminueazăobezitatea este declarată o boală pentru care deja au apărut medicamente (scumpe, ce-i drept)… dar viața merge înainte.

large

E greu să schimbi lumea. Dar nu e imposibil. De azi înainte, încercăm să ne aducem picătura noastră de contribuție. Pentru că iubim viața cu pasiune, pentru că ne iubim copiii mai mult ca viața.

This entry was posted in Frumusețe fără sacrificii, Viața într-o lume toxică and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *